Home » Het adres voor… » Praktijk voor alternatieve geneeswijze (magnetiseren) voor mens en dier !

Praktijk voor alternatieve geneeswijze (magnetiseren) voor mens en dier !

Onduidelijke klachten in wat voor vorm dan ook?
Magnetiseren kan veel verlichting geven, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen. Soms is dit energieveld verstoord waardoor er lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan. Dit energieveld kan ik “voelen” met mijn handen. Daarom weet ik precies wat ik moet doen om dit energieveld weer in goede banen te leiden. De behandeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. Dit kan via handoplegging, maar ook zonder enige aanraking of soms van een afstand.

MagnetiserenTijdens de behandeling kun je verschillende dingen voelen zoals warmte of kou, prikkels, tintelingen of een zwaar gevoel in de benen. Af en toe krijg ik woorden toegespeeld die mij helpen om jou iets duidelijk te maken. Ook kan het gebeuren dat je helemaal niets ervaart. Dat wil niet zeggen dat er niets in gang wordt gezet, sommige mensen ervaren na een paar weken pas verbetering.

Uiteraard kan ik ook iets betekenen voor je huisdier (alle dieren zijn welkom). De meeste ervaring heb ik met paarden,honden en katten.

Heb je op dit moment lichamelijke klachten of is er een situatie waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Of ben je al een tijdje aan het tobben met je huisdier en kom je er maar niet uit?
Schroom dan niet om een afspraak te maken Janine : 0599-638536 of 06-12293063.
Soms moet je het in een richting zoeken die je totaal niet verwacht maar wel heel verhelderend kan werken.

Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 15,-

Met een paard is deze tijd langer ongeveer 60 minuten en kost € 35,- .