Home » Hoeve Mazzeltov » Magnetiseren-werken met energie !

Magnetiseren-werken met energie !

Energie : wat is dat nu precies zul je denken. Ik zal het proberen uit te leggen. Alles wat leeft bestaat uit energie. Als dat er niet zou zijn is er geen leven mogelijk.  Men praat wel eens over een tomeloze energie  of geen energie meer hebben. Je kan er inderdaad teveel of te weinig van hebben. Wanneer je lichaam en geest in balans zijn is je energiehuishouding in orde. Energie is er altijd, sommige noemen dit goddelijke energie, de levenskracht dat alles tot leven roept. Energie kun je voelen, wrijf maar eens flink in je handen dan kun je voelen dat het vrij komt.

Energie kun je zien als je goed kijkt. Wanneer het erg warm is kun je de energie zien op de weg of op de huizen. Als het erg koud is, er sneeuw ligt en als de zon fel schijnt dan kun je allerlei mooie kleuren waarnemen. Hangt er een heldere lucht buiten dan kun  je allerlei kleine energiedeeltjes zien bewegen. Nee hoor daar is niks “raars” aan, iedereen kan dat zien. Kijk eens even langs de zon heen, wat zie je dan ? Juist allerlei bollen. Wanneer het flink geregend heeft voel en ruik je de energie . Met onweer kun je erg onrustig worden want dan hangt er veel energie in de lucht ! Heb je weleens naar de sterrenhemel gekeken bij een heldere nacht ? Moet je eens doen, er valt zoveel te ontdekken !DSC07994Mooie foto he,deze heb ik gemaakt vanuit onze tuin.Wat zie jij ?

Je hoeft helemaal niet “paranormaal” begaafd te zijn om dit te kunnen zien en voelen. Echter wanneer je je er voor open stelt zal je wel op een andere manier naar de dingen gaan kijken. Bij mensen kun je de energie ook “voelen”, evenals bij dieren. Wanneer je hier een onprettig gevoel bij krijgt kan het zijn dat de energie niet helemaal in balans is. Of dat diegene niet “zichzelf” is maar een masker op heeft. Mensen kunnen dit doelbewust doen , een dier echter niet. Dit zal meer uit angst zijn. Dan moet er iets in werking gezet worden om dit dier te laten veranderen en zichzelf te laten worden. Dat hij mag zijn wie hij werkelijk is.

Als magnetiseur probeer ik de energie van het lichaam weer in balans te krijgen . Echter is het wel belangrijk dat mensen zelf ook aan het werk gaan. Met zichzelf maar ook met hun dier. Niet altijd makkelijk maar om een vicieuze cirkel te doorbreken is verandering in patronen soms de enige manier tot herstel.

 

Comments are closed.