Home » Workshop zelfreflectie met behulp van paarden

Workshop zelfreflectie met behulp van paarden

Zin in een bijzondere en leerzame avond  met b.v.vrienden en vriendinnen,collega’s of familie? Deze workshop kan je veel inzicht geven over jezelf, maar ook over bepaalde situaties waarin je verkeerd of uit wilt.

Met de paarden van Hoeve Mazzeltov sta je verbaasd wat een paard over jou kan vertellen. Een paard spiegelt namelijk jouw karakter. Om het een en ander nader toe te lichten: Een paard is onbevangen, hij oordeelt niet, veroordeelt niet, maar ziet jou gewoon als hoe jij bent. Met je verleden, heden en toekomst kan hij jou een duwtje in de goede richting geven.

Met deze workshop gaan we met een groepje van 6-8 personen een paard uitzoeken waartoe we ons aangetrokken voelen. Dit gebeurt in de wei, maar als het al donker is of heel slecht weer, kan dat ook op stal. Soms gebeurt het dat het paard jou uitkiest! Als we onze keuze gemaakt hebben, gaan we dit bespreken met elkaar. Zo ga ik o.a. vragen waarom je juist dit paard hebt uitgekozen. Het paard dat je uitkiest staat symbool voor hoe je in het leven staat, wat je verwachtingen zijn, problemen waar je tegen aan loopt en een stukje karakter van jezelf.

Deze avond gaan we ook een portret/foto uitkiezen van een paard. Al deze paarden hebben een levensgeschiedenis achter zich dat veel inzicht kan geven over jou.

Om aan deze workshop mee te doen mag je best een beetje bang zijn van paarden. Dit doet niet af aan wat ze jou kunnen vertellen.

Het paard... weerspiegeling van jezelf

De workshop duurt ongeveer 2 ½ uur en kost € 13,50 p.p  inclusief koffie en thee.

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand zal deze workshop plaatvinden (bij voldoende belangstelling).We beginnen de avond om 20.00.

UIteraard mag je ook een andere datum prikken, in overleg is veel mogelijk.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    * Om SPAM te voorkomen vragen wij u de volgende code over te typen: captcha