Home » Bach Bloesems

Bach Bloesems

Bach bloesemtherapie is een eenvoudige natuurlijke geneeswijze die geestelijke disharmonieën en de lichamelijke gevolgen ervan aanpakt.

Zit je niet lekker in je vel en wil je graag werken aan een verbetering hiervan ? Dan is hulp van Bach Bloesem remedies misschien wel geschikt voor jou.

Bach Bloesem therapie heeft alles te maken met bewust zijn en zelfkennis. Leef je er maar op los en laat je alles ongemerkt aan je voorbij gaan zodat je niet meer echt van het leven geniet, dan wordt het tijd om daar iets aan te doen. De kracht zit hem namelijk in de zelfkennis, weten wat je wilt veranderen aan jezelf.Soms moet je dan diep gaan om daar inzicht in te krijgen .Wanneer de emoties niet meer de boventoon voeren zal je anders in het leven gaan staan. Je voelt je vrij van binnen en laat je geluk niet meer afhangen van anderen. Wanneer je blij bent met jezelf zul je dit ook uitstralen.spirituele tekst 2

Bach Bloesems kunnen een rijke aanvulling geven aan je leven, je wordt “helderder” van geest. Het werkt als een ui die wordt afgepeld, laagje voor laagje kom je tot de kern en dat ben jij. Je voelt je als “herboren”. Vanuit dit gegeven kun je de hele wereld aan en kan je andere mensen ook weer helpen. We worden allemaal gevormd in dit leven door allerlei gebeurtenissen. Het gaat niet om de gebeurtenis maar om hoe we hiermee omgaan. Je kan er een positieve of een negatieve wending aan geven. Bach Bloesem therapie helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf en het negatieve om te zetten in het positieve. Wanneer we ons ware zelf kunnen en mogen zijn en we niet meer toestaan dat anderen twijfel, angst en onverschilligheid in onze geest zaaien kun je je hart volgen !

Spreekt het bovenstaande je aan en denk je dat je wel wat hulp kunt gebruiken van deze remedies ?

Ik help je graag om uit te zoeken welke voor jou het beste zijn.Dit doe ik d.m.v een gesprek of pendelen.Voor iedere dag maak ik een half flesje bronwater met de voor jou geschikte remedies die je verdeeld over de dag moet opdrinken. Na een dag of 20 bespreken we hoe het gaat. Na verloop van tijd zal je merken dat je mij niet meer nodig hebt en kun je zelf met de Bach Bloesems werken.

Janine pendelen rubriek bach

De kosten voor een consult en 10 flesjes Bach Bloesems bedraag t 35,-

Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen op 0599-63 85 36 of 06-12 29 30 63

Voordat je komt is het handig om te weten met welke gemoedstoestanden (dit is de manier waarop je met situaties omgaat,hoe je ernaar kijkt en wat je erbij ervaart), er zijn. Zo kan je al wat voorwerk doen door te kijken wat op jou van toepassing is.

Dr.Edward Bach beschreef deze als volgt :

1.ANGST

2.ONZEKERHEID

3.ONVOLDOENDE INTERESSE IN HET NU

4.EENZAAMHEID

5.OVERGEVOELIGHEID VOOR INVLOEDEN VAN BUITENAF

6.MOEDELOOSHEID EN WANHOOP

7.OVERBEZORGDHEID VOOR HET WELZIJN VAN ANDEREN

foto website 11

Hieronder een aantal gebeurtenissen die een rol kunnen spelen in je leven.

Stel dat je ergens heel goed in bent maar je hebt grote faalangst en zodoende kom je iedere keer weer niet goed “uit de verf”. Je baalt als een stekker en die baan gaat voor de zoveelste keer aan je neus voorbij. Jij wordt nog onzekerder en gaat je zorgen maken over de toekomst. De twijfel slaat toe en de ene dialoog na de andere gaat zich afspelen in je hoofd. Ondertussen zie je door de bomen het bos niet meer en je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf. Je raakt ontmoedigd en weet niet meer waar je goed aan doet. Op een gegeven moment kan het je allemaal niet meer zoveel schelen en de onverschilligheid slaat toe.

Je krijgt last van allerlei “vage” lichamelijk klachten en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Je trots houdt je op de been want je bent “geen klager”. Hoe gaat het met je vragen de mensen weleens. O goed hoor zeg je maar ondertussen speelt er zich van alles in je af. Af en toe ga je je eens flink bezatten of je eet de hele koelkast leeg. Naderhand krijg je weer spijt en voel je je schuldig. Je voelt je een grote zwakkeling en krijgt paniek aanvallen.

Je kent ze wel de mensen van je werk. De vlotte babbelaars. Altijd in voor een geintje met de baas maar ondertussen lekker roddelen over hem. En jij staat maar weer je stinkende best te doen en niemand die het ziet. Collega krijgt aan het einde van het jaar een flinke promotie en jij mag blijven zitten waar je zit.Je voelt je moedeloos en niet gehoord. De complimentjes die je krijgt van de rest ( wat ben je toch een fijne en oprecht geinteresseerde collega ) hoor je helaas allang niet meer. Je bent alleen nog maar bezig met die ene vent en je kan niet meer genieten van wat er wel is ! Je bent stinkend jaloers op iemand die het helemaal niet waard is ! Het ergste is dat je er uiteindelijk alleen maar zelf last van hebt. Die vervelende collega lacht je in je gezicht uit en  voor de aardige collega’s begin je een vervelende sjacherijn te worden. Je krijgt behoorlijk last van geestelijke kwellingen.DSC08010                                            Impatiens-reuzebalsemien

Stel dat je pijn in je kies hebt. Dan ga je naar de tandarts want de pijn is ondraaglijk. Je eigen tandarts is afwezig en er is een vervanger. Je vindt het toch al verschrikkelijk om naar de tandarts te gaan en nu dit ook nog. Tijdens de behandeling werkt de verdoving niet goed en je verrekt van de pijn. Je ligt alsmaar op de klok te kijken en hoopt dat het zo snel mogelijk voorbij is. Toch heeft de tandarts je goed geholpen want na de behandeling ben je volledig van de pijn af. Je angst voor de tandarts begint na deze ervaring echter wel extreme vormen aan te nemen. Onbewust ga je ervan uit dat de behandeling de volgende keer ook wel weer verschrikkelijk zal zijn…….Wanneer je weer een volgende afspraak hebt breekt het zweet je al uit bij de gedachte alleen al. Je krijgt er slapeloze nachten van en haalt je van alles in je hoofd.

Stel je gaat een keer met een vriendin mee naar huis en ze hebben daar een hond. Omdat hij nogal waaks is en vreemden op zijn territorium niet duldt zit hij in een hok. Alleen deze keer niet want iemand heeft zijn hok niet goed op slot gedaan. Hij rent op je af en bijt je flink in je arm tot bloedens toe en je moet meteen naar het ziekenhuis. Na deze ervaring ben je ontzettend bang geworden voor honden. Zelfs als ze aangelijnd op straat lopen breekt het angstzweet je al uit.

Stel als kind ben je niet zo goed in sport. De leraar heeft iets leuks bedacht. Nou leuk, niet voor jou. Als er spelletjes gedaan worden mogen er 2 kinderen kiezen wie ze bij hun groepje willen. Uiteraard wordt jij altijd als laatste gekozen en je voelt je erg verdrietig. Je begint een hekel aan die gymles te krijgen en als het even kan meldt je je ziek… Jeetje denken de kinderen om je heen, alweer ziek. Zo krijg je toch aandacht van iedereen en hoef je lekker niet mee te gymmen. De eerste passen richting toneelspelletjes om je echte gevoel naar de achtergrond te drukken zijn gezet…

Zo zijn er vele situaties in mensenlevens. De Bach Bloesem remedies helpen je om wat “luchtiger” door het leven te gaan. Ze maken je gelukkiger en geven je vertrouwen en dat is nu precies nodig om lekker in je vel te zitten.