Home » Paarden hotel Mazzeltov

Paarden hotel Mazzeltov

Kun je tijdelijk niet voor je paard zorgen  en ben je op zoek naar een goed adres ? Wij bieden hier alles wat je paard nodig heeft. Er is weidegang het gehele jaar door en als je het fijn vindt dat je paard in training blijft is dit ook mogelijk. Je paard kan gelongeerd of bereden worden t/m Z-dressuur. Een buitenrit behoort ook tot de mogelijkheden.

Sommige paarden hebben een time-out nodig omdat ze geblesseerd zijn of geestelijke problemen hebben.  Er hangt hier een oase van rust waardoor de paarden weer zichzelf kunnen worden.romy met fury ponykamp

Is je paard al op leeftijd en gun je hem een fijne oude dag  met aandacht en dagelijkse weidegang met soortgenoten ?  Vooral paarden die dagelijks veel in handen zijn geweest hebben behoefte aan een stukje menselijke aandacht zo nu en dan.  Het is belangrijk om ze dit op hun oude dag nog steeds te geven.

Ik streef ernaar om de paarden zo dicht mogelijk bij hun  “eigen natuur” te laten . Ieder paard heeft weer andere behoeftes.  Dit probeer ik zoveel mogelijk voorop te laten staan. Ieder paard heeft een eigen verhaal  en daar moet je als verzorger op in kunnen spelen.DSC05342

Van sommige paarden wordt wel eens gedacht  “dat wordt niks meer “.  Een geheel andere omgeving, omgang en benadering van het paard kan heel veel goed doen.

Prijzen : Paard—per dag  € 12,00

: Pony—per dag  € 10,00

: rijden, longeren  3x per week € 30,00

Voor inlichtingen bel gerust ! Tel : 0599-638536 of 06-12293063

Een mailtje sturen mag natuurlijk ook:  info@hoevemazzeltov.nl